Tegels laten zetten

Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. uw tegelzetter in Den Haag.

Bent u op zoek naar een betrouwbare tegelzetter in de regio Den Haag? Bij Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. hebben wij  veel ervaring en kennis op het gebied van tegelzetten. Wij weten precies wat er nodig is om uw project tot in de puntjes te verzorgen.

Of het nu gaat om het betegelen van een kleine badkamer of het leggen van tegels in een groot bedrijfspand, wij hebben de expertise in huis om uw project tot een succes te maken. Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Uw project is in goed handen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Hoe werkt het tegelzetten?

Voorafgaand aan het tegelzetten, dient de oude tegelvloer of dienen de oude wandtegels te worden verwijderd. In sommige gevallen is het echter mogelijk om de nieuwe tegels over de oude heen te leggen. Het is dan wel raadzaam om eerst een afspraak met ons te maken om langs te komen. Zo kunnen wij de situatie beoordelen en adviseren over de beste oplossing.

Wanneer de oude tegels zijn verwijderd of er is besloten om over de oude tegels heen te tegelen, gaan wij aan de slag. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe tegels perfect worden gelegd en dat het legmotief en de voegen in lijn zijn met uw wensen en de stijl van de ruimte. Het resultaat is een strakke en professionele afwerking waar u jarenlang van kunt genieten.

Tevens werken wij altijd met hoogwaardige materialen, zodat u verzekerd bent van een duurzaam resultaat. Of u nu kiest voor keramische tegels, natuursteen of mozaïek, wij zorgen voor een perfecte afwerking die past bij uw wensen en interieur. 

Bij ons bent u altijd verzekerd van resultaat wat jarenlang meegaat

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Bij Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. staat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Wij zorgen voor een goede voorbereiding, duidelijke planning en heldere communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van het project. Bij ons kunt u vertrouwen op een mooi eindresultaat, waarbij we streven naar perfectie in elk detail. Wilt u meer informatie over onze dienst voor het zetten van tegels of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook altijd bellen op 06 44 99 85 99 of stuur ons een WhatsApp.

Huur ons in voor uw nieuwe project

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.

Neem contact met ons op

Vul ons contact formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Voor spoed gevallen kunt u onsje bellen of een WhatsApp sturen.