Timmerman

Opzoek naar een ervaren timmerman in Den Haag of omstreken?

Bent u op zoek naar een professionele timmerman voor uw klus in Den Haag en omstreken? Bij Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. kunt u terecht voor al uw timmerwerkzaamheden, groot of klein. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw project tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om een klein of groot project. Wij staan voor u klaar!

Timmerman in Den Haag

Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. voor al uw klussen.

Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. is een ervaren en professioneel onderhoudsbedrijf dat zich richt op verschillende diensten, waaronder timmerwerkzaamheden, bouwkundig onderhoud, en installatietechniek. Met een team van vakkundige en betrouwbare medewerkers bieden ze kwalitatief hoogstaand werk tegen scherpe prijzen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

Al onze timmerwerkzaamheden

Als ervaren timmerman weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om vakwerk te leveren. Of het nu gaat om het afhangen van ramen en deuren, het plaatsen van gipsplaten, aftimmerwerk of het verbouwen van ruimtes, wij zorgen ervoor dat het eindresultaat naar uw wens is. Bovendien hebben wij ook de expertise op het gebied van elektra werkzaamheden, zodat uw verbouwing op alle fronten goed wordt aangepakt. Als u op zoek bent naar een betrouwbare timmerman die kwaliteit levert, neem dan vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken. Wij staan voor u klaar met onze jarenlange ervaring en vakmanschap.

Bij ons kunt u rekenen op vakwerk, of het nu om een grote of kleine klus gaat

Neem contact op met ons.

Bij Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. vinden we klantgerichtheid en betrouwbaarheid erg belangrijk. Wij denken graag met u mee en zorgen dat uw wensen en behoeften centraal staan. U er op rekenen dat wij secuur en professioneel te werk gaan, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief eindresultaat. Prijzen voor timmerwerkzaamheden zijn afhankelijk van de omvang van de klus. Bij Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw timmerwerkzaamheden, groot of klein. Wij staan voor transparantie en duidelijkheid, dus u weet altijd waar u aan toe bent. Neem vandaag nog contact met ons op zodat wij samen uw project een succes kunnen maken. U kunt ons ook altijd bellen op 06 44 99 85 99 of stuur ons een WhatsApp.

Huur ons in voor uw nieuwe project

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.

Neem contact met ons op

Vul ons contact formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Voor spoed gevallen kunt u onsje bellen of een WhatsApp sturen.