Over ons

Wij zijn wij?

Welkom bij Archipel Onderhoudsbedrijf B.V., een ervaren en professioneel onderhoudsbedrijf in Den Haag en omstreken. Ik ben Mariyan Hirstov, de eigenaar van het bedrijf. Samen met mijn vader en broer startte ik in 2003 ons onderhoudsbedrijf in Den Haag. In augustus 2014 heb ik besloten om voor mezelf te beginnen onder de naam Archipel Onderhoudsbedrijf. Sindsdien is mijn bedrijf gegroeid van een eenmanszaak naar een B.V. en werk ik samen met diverse onderhoudsspecialisten om alle werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Bij Archipel Onderhoudsbedrijf staat de klant altijd centraal. We luisteren naar uw wensen en geven deskundig advies.

Waarom klanten voor ons kiezen?

Deskundigheid

Dij Archipel Onderhoudsbedrijf hebben we jarenlange ervaring en expertise in alle soorten bouwwerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden. We zetten onze kennis en vaardigheden in om uw project tot in de puntjes uit te voeren.

Klantgerichtheid

Bij ons staat de klant altijd centraal. We luisteren naar uw wensen en geven deskundig advies om ervoor te zorgen dat u altijd tevreden bent met het resultaat. We streven ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit.

Betrouwbaarheid

Bij Archipel Onderhoudsbedrijf vinden we het belangrijk om betrouwbaar te zijn in alles wat we doen. We komen onze afspraken na en voeren een duidelijke communicatie. U kunt erop vertrouwen dat we ons uiterste best doen om uw project tot een succes te maken.

0
Afgeronden Projecten
0
Tevreden Klanten
0
Jaren Ervaring

Onze missie.

Bij Archipel Onderhoudsbedrijf staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze kwaliteiten zijn deskundig, professioneel, secuur, klantgericht, betrouwbaar, meedenkend en creatief. We denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan in het project. We werken transparant en communiceren helder, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Wij voeren we alle grote en kleine bouwwerkzaamheden uit, zowel in als om uw huis of bedrijfspand. Of het nu gaat om bouwkundig onderhoud, installatietechniek, schilderwerk of timmerwerkzaamheden, we hebben de expertise in huis om u te helpen. We zijn werkzaam in Den Haag en de Randstad en staan klaar om u van dienst te zijn. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Wij zijn uw vertrouwde aannemer in de regio!

Onze visie.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw project.

Bij Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. geloven we in een persoonlijke aanpak en streven we ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. We luisteren naar uw wensen en behoeften, en werken samen met u om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet.

Veelgestelde vragen.

Archipel Onderhoudsbedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder schilderwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, elektrawerk, stukadoorswerk en tegelwerk. We voeren zowel kleine als grote bouwwerkzaamheden uit in en om uw huis of bedrijfspand. Wij zijn een compleet en allround aannemersbedrijf. Wilt u meer informatie over onze diensten? Klik dan hier.
U kunt een offerte aanvragen door ons offerte formulier in te vullen, die u hier kunt vinden. Tevens kunt u contact met ons op nemen via telefoon, e-mail of WhatsApp. Wij bespreken graag uw wensen en behoeften om een nauwkeurige offerte op maat te maken.

Nee, Archipel Onderhoudsbedrijf is werkzaam in Den Haag en de Randstad. Dus ook als u buiten Den Haag woont, kunt u bij ons terecht.

Bij Archipel Onderhoudsbedrijf staat de klant centraal. We luisteren naar uw wensen en geven deskundig advies. Vervolgens gaan we aan de slag met de werkzaamheden en houden we u op de hoogte van de voortgang. We streven er altijd naar om alle werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.

Huur ons in voor uw nieuwe project

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.

Neem contact met ons op

Vul ons contact formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Voor spoed gevallen kunt u onsje bellen of een WhatsApp sturen.