Project

Luxe appartement renovatie

Luxe appartement renovatie - Complete verbouwing open woning

Luxe appartement renovatie: Wij zijn trots op de uitvoeren van een ambitieus en bijzonder project: de volledige renovatie van dit Luxe appartement renovatie appartement met luxe afwerking . Deze transformatie omvatte een gedurfde keuze om vrijwel alle muren door te breken, waardoor een open en ruimtelijk ontwerp is ontstaan. De enige uitzondering is de slaapkamer, die nu als een afzonderlijke, intieme ruimte fungeert.

Een van de meest opvallende wijzigingen was het samenvoegen van de badkamer, woonkamer en keuken tot een naadloze leefruimte. Het vereiste het deskundig doorbreken van enkele draagmuren, waarbij de structurele integriteit behouden bleef en er voldoende ondersteuning werd gegarandeerd. Dit is te zien op de foto van de muur die naar de keuken leidt, waar we zorgvuldig de balans tussen openheid en stabiliteit hebben bereikt.

De toiletverbouwing, evenals de algehele afwerking, getuigt van een streven naar luxe. Keramische vloertegels sieren de gehele woning, waar we vloerverwarming hebben geïntegreerd voor ultiem comfort. Onze toewijding aan detail blijkt ook uit de nieuwe indeling van elektrische groepen en leidingen, waardoor we konden voldoen aan alle specifieke wensen van de klant met betrekking tot verlichting en de keuken- en badkamervoorzieningen.

In de keuken hebben we apparaten op maat ingebouwd, waaronder een oven-magnetroncombinatie, vaatwasser en een stijlvolle wijnkoeler. Dit alles is gerealiseerd met dezelfde naadloze luxe afwerking als de rest van de woning.

Dit project vertegenwoordigt niet alleen onze technische vaardigheden, maar ook onze toewijding aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften en smaak van elke klant. We zijn enthousiast over het resultaat en kijken uit naar de volgende uitdagingen in het realiseren van droomwoningen voor onze klanten. Heeft dit verhaal u geïnspireerd? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06 44 99 85 99 of stuur ons een WhatsApp. Direct een offerte? Klik hier om een offerte aanvraag te doen. Wij komen altijd snel bij u terug en bespreken graag de mogelijkheden.

open woning renovatie0001open woning renovatie0001
open woning renovatie0002open woning renovatie0002
open woning renovatie0003open woning renovatie0003
open woning renovatie0004open woning renovatie0004
open woning renovatie0005open woning renovatie0005
open woning renovatie0006open woning renovatie0006
open woning renovatie0007open woning renovatie0007

Huur ons in voor uw nieuwe project

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.